Taxi bestellen Hoorn

Taxi in hoorn bestellen?

Taxi Mennink rijdt u overal naartoe, in Hoorn en omstreken. Natuurlijk kunt u Taxi Mennink ook vinden op de vaste taxi staanplaatsen in Hoorn. Betrouwbaarheid en veiligheid staat bij ons voorop. Wij zorgen ervoor dat onze chauffeurs altijd representatief zijn en vooral op tijd.

Wilt u een taxi in Hoorn reserveren?

Zoekt u een taxi voor in de regio Hoorn? Bij Taxi Mennink kunt u gemakkelijk een taxi reserveren, dit kan tot 24 uur van te voren. U kunt telefonisch reserveren maar online reserveren kan natuurlijk ook. Na uw online reservering nemen wij altijd even contact met u op om deze te bevestigen.

 

Nu een taxi bestellen naar of van Hoorn?

Wilt u nu een taxi bestellen van of naar Hoorn? Dat kan natuurlijk. Bel ons en u kunt direct een taxi reserveren! Wij zijn 7 dagen in de week beschikbaar. U kunt bij taxi Mennink betalen per pin. Wij accepteren; Maestro, Mastercard, Visa en Vpay. Natuurlijk kunt u bij ons ook met cash betalen.

Bel ons;  06-16666106

Heeft u een taxi nodig naar…

Het West-Fries Gasthuis, Station Hoorn, centrum van Hoorn, regio Hoorn  of gaat u gewoon een avondje uit? Dan kunt u terecht bij Taxi Mennink. Wij doen altijd ons uiterste best om u een prettige reis te bezorgen en u op tijd op uw locatie te brengen.