Luchthavenvervoer

Luchthavenvervoer

Start ontspannen uw vakantie of zakenreis met een Schiphol taxi. We zorgen dat u niet hoeft te wachten en op tijd op het vliegveld bent.
Kies voor luxe luchthavenvervoer van Taxi Mennink.

“Of het nu ochtend is of midden in de nacht. Ook wanneer u weer naar huis gaat sta ik voor u klaar. Dat scheelt zoeken naar een drukke parkeerplaats of reizen in een overvolle trein. Luchthavenvervoer met een goede service en persoonlijke aandacht vind ik belangrijk. Ik hou de deur voor u open, zorg dat mijn auto altijd netjes is, dat er een flesje water voor u klaar staat en u op tijd op de luchthaven aankomt.” – Menno Mennink

Persoonlijke service & aandacht

Persoonlijke service & aandacht

Stipt op tijd.<br />
Altijd

Stipt op tijd.
Altijd

Luxe vervoer zonder taxi aanduiding

Luxe vervoer zonder taxi aanduiding

Niet duurder dan een reguliere taxi

Niet duurder dan een reguliere taxi

“Wanneer ik u naar Schiphol breng hoeft u even niets. Het is dan fijn om van luxe te genieten, zodat u ontspannen aan uw reis kunt beginnen. Mijn BMW 7 serie heeft fijne stoelen met leren bekleding, stoelverwarming en airco voor als het warmer is. Zo komt u stijlvol aan op uw bestemming”.

Tarieven en betaalmogelijkheden

U betaalt ondanks het premium vervoer gewoon het landelijke taxi tarief binnen West-Friesland. De meter geeft het uiteindelijke bedrag aan en start vanaf €3,19. Voor langere afstanden en/of vaste klanten zijn prijsafspraken bespreekbaar. U kunt met uw bankpas (Maestro), Mastercard, Visa en Vpay betalen. Het is uiteraard ook mogelijk om cash af te rekenen.

Veel gestelde vragen


1Hoe reserveer ik een taxi?
Het is raadzaam om van te voren uw taxi te reserveren. Zo bent u er zeker van dat u op tijd op Schiphol bent. Online is het mogelijk om 24 uur van te voren te reserveren. U kunt ook bellen naar 06-16666106. Reserveren via Whatsapp is ook mogelijk.n

2Hoeveel mensen kunnen er mee reizen?
In de luxe BMW 7 serie is plaats voor 4 passagiers. De kofferbak biedt plaats aan 4 koffers. Het tarief is per taxi, ongeacht het aantal reizigers.

3Is het mogelijk om onderweg meer mensen op te halen?
Uiteraard dat is geen probleem. Ook wanneer u weer naar huis reist zet Taxi Mennink de medereizigers graag thuis af.

4Moet ik mijn taxi delen?
Nee, Menno Mennink is uw eigen privéchauffeur. Indien gewenst kunt u de taxi wel delen met uw eigen vrienden of kennissen.

5Ik wil graag opgehaald worden vanaf Schiphol, hoe werkt dat?
U kunt van te voren uw vluchtnummer aan ons doorgeven. Wij kunnen dan in de gaten houden of uw vlucht op tijd is of dat u eerder bent of vertraging heeft. Wanneer u uw bagage heeft opgehaald, wachten wij bij vertrekhal 2 tegenover draaideur F ophalen. Indien u uw koffer kwijt bent, kunt u het beste even bellen zodat u later opgehaald kan worden. Ook wanneer uw vluchtnummer gewijzigd is.