Particulier vervoer

Taxi Hoorn en omgeving

Wilt u een luxe taxi reserveren in Hoorn en omgeving? Neem dan contact op met taxi Menno. De taxi is ook te vinden op de bekende taxistandplaatsen, zoals het station.

“Service en persoonlijke aandacht vind ik belangrijk. Ik hou de deur voor u open, zorg dat mijn auto altijd netjes is, dat er een flesje water voor u klaar staat en u op tijd op uw bestemming aankomt. Ik ben er voor iedereen die een privéchauffeur nodig heeft. Omdat ik vind dat iedereen een luxe taxirit verdient.” – Menno Jilink

Persoonlijke service & aandacht

Persoonlijke service & aandacht

Stipt op tijd.<br />
Altijd

Stipt op tijd.
Altijd

Luxe vervoer zonder taxi aanduiding

Luxe vervoer zonder taxi aanduiding

Niet duurder dan een reguliere taxi

Niet duurder dan een reguliere taxi

Wanneer ik u naar uw bestemming breng hoeft u even niets. Het is dan fijn om van luxe te genieten, zodat u even kunt ontspannen onderweg. Mijn BMW 7 serie heeft fijne stoelen met leren bekleding, stoelverwarming en airco voor als het warmer is. Zo komt u stijlvol aan op uw bestemming”.

Tarieven en betaalmogelijkheden

U betaalt ondanks het premium vervoer gewoon het landelijke taxi tarief binnen West-Friesland. De meter geeft het uiteindelijke bedrag aan en start vanaf €3,19. Voor langere afstanden en/of vaste klanten zijn prijsafspraken bespreekbaar. U kunt met uw bankpas (Maestro), Mastercard, Visa en Vpay betalen. Het is uiteraard ook mogelijk om cash af te rekenen.

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen


1Hoe reserveer ik een taxi?
Online kunt u tot 24 uur van te voren reserveren. Heeft u direct een taxi nodig? Dan kunt het beste bellen naar 06-16666106. Reserveren via Whatsapp is ook mogelijk.

2Hoeveel mensen kunnen er mee reizen?
In de luxe BMW 7 serie is plaats voor 4 passagiers. Het tarief is per taxi, ongeacht het aantal reizigers.

3Is het mogelijk om onderweg meer mensen op te halen?
Uiteraard dat is geen probleem. Ook wanneer u weer naar huis reist zet Taxi Mennink de medereizigers graag thuis af.

4Moet ik mijn taxi delen?
Nee, Menno Mennink is uw eigen privéchauffeur. Indien gewenst kunt u de taxi wel delen met uw eigen vrienden of kennissen.

5Zijn er prijsafspraken mogelijk?
Ja dat is zeker mogelijk. Indien u een lange afstand moet reizen of vaker gebruikt maakt van onze dienstverlening kunnen we afspraken maken over de prijs.