Tarief

Tarief taxi in Hoorn

Wat kost een taxirit? Een vraag die Taxi Mennink zo nu en dan krijgt. We zijn graag transparant over het tarief dat u betaalt voor een rit met onze taxi in Hoorn e.o. Ondanks het premium vervoer in een luxe BMW 7 serie, betaalt u gewoon het reguliere tarief dat is vastgesteld door de overheid. De kosten wordt samengesteld uit het starttarief, het aantal kilometers en de duur van de taxirit. De tarieven staan vermeldt op de tariefkaart in de taxi.

Rekenvoorbeeld:

Stel u maakt een rit van 5 kilometer die 10 minuten duurt. Deze rit kost:
starttarief van € 3,19 + 5 kilometer x € 2,35 = € 11,75 + 10 minuten x € 0,39 = € 3,90 = in totaal € 18,84.

Betaalmogelijkheden voor uw taxirit

U kunt de taxirit met uw bankpas (Maestro), Mastercard, Visa en Vpay betalen. Vanwege de veiligheid, geven wij voorkeur aan betalen met pin. Het is uiteraard wel mogelijk om cash af te rekenen. Zakelijke klanten kunnen op rekening rijden.

Prijsafspraken

Voor langere afstanden en/of vaste klanten zijn prijsafspraken mogelijk. Bijvoorbeeld wanneer u regelmatig vervoer nodig heeft voor zakelijke afspraken. U het beste even contact opnemen met Menno Jilink op 06-16666106.

Wanneer ik u naar uw bestemming breng hoeft u even niets. Het is dan fijn om van luxe te genieten, zodat u even kunt ontspannen onderweg. Mijn BMW 7 serie heeft fijne stoelen met leren bekleding, stoelverwarming en airco voor als het warmer is. Zo komt u stijlvol aan op uw bestemming”.

Wanneer een taxi nodig heeft in Hoorn en omstreken, kunt u bellen naar Menno Jilink op 06-16666106. Het is ook mogelijk om online, tot 24 uur van te voren, uw luxe taxi reserveren. De taxi is ook te vinden op de bekende taxistandplaatsen in Hoorn, zoals het station.

Persoonlijke service & aandacht

Persoonlijke service & aandacht

Stipt op tijd.<br />
Altijd

Stipt op tijd.
Altijd

Luxe vervoer zonder taxi aanduiding

Luxe vervoer zonder taxi aanduiding

Niet duurder dan een reguliere taxi

Niet duurder dan een reguliere taxi