Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer

Reist u veel voor uw werk of heeft u een luxe taxi in de omgeving Hoorn nodig voor een zakenrelatie? Voor professioneel zakelijk vervoer is Taxi Mennink u graag van dienst.

“Service en persoonlijke aandacht vind ik belangrijk. Ik ben stipt op tijd, hou de deur voor u open, zorg dat mijn auto altijd netjes is en er een flesje water voor u klaar staat. Als representatieve privéchauffeur werk ik discreet en zorg ik voor een comfortabele rit naar uw bestemming.” – Menno Jilink

Persoonlijke service & aandacht

Persoonlijke service & aandacht

Stipt op tijd.<br />
Altijd

Stipt op tijd.
Altijd

Luxe vervoer zonder taxi aanduiding

Luxe vervoer zonder taxi aanduiding

Rijden op rekening

Rijden op rekening

Wanneer ik u naar uw bestemming breng hoeft u even niets. Het is dan fijn om van luxe te genieten, zodat u even kunt ontspannen onderweg. Mijn BMW 7 serie heeft fijne stoelen met leren bekleding, stoelverwarming en airco voor als het warmer is. Zo komt u stijlvol aan op uw bestemming”.

Zakenrelatie

Heeft u een taxi nodig voor een zakenrelatie? Taxi Mennink haalt uw relatie graag op van bijvoorbeeld Schiphol of een locatie in West-Friesland. Wij zorgen ervoor dat uw relatie niet hoeft te wachten en kan genieten van een comfortabele luxe taxirit.

Business taxi

Voor iedereen die vaak zakelijk reist, verzorgen wij op maat gemaakt zakelijk vervoer. Stijlvol vervoer voor alle zakenmensen die comfortabel naar hun werk, klanten congressen en Schiphol willen reizen.

Schiphol taxi

Gaat u op zakenreis? Start uw reis ontspannen door een luxe taxirit vanuit Hoorn en omgeving te reserveren. Stijlvol luchthavenvervoer, zonder dat u naar een drukke parkeerplaats op Schiphol hoeft te zoeken of in een overvolle trein hoeft te reizen.

Tarieven en betaalmogelijkheden

U betaalt ondanks het premium vervoer gewoon het landelijke taxi tarief binnen West-Friesland. De meter geeft het uiteindelijke bedrag aan en start vanaf €3,19. Voor langere afstanden en/of vaste klanten zijn prijsafspraken bespreekbaar. U kunt cash of met uw bankpas (Maestro), Mastercard, Visa en Vpay betalen. Voor zakelijke klanten is rijden op rekening mogelijk.