Taxi Menno

Taxi Menno

Wie rijdt er op de taxi van Taxi Mennink? Het gezicht achter Taxi Mennink uit Hoorn is Menno Jilink. Beter bekend als Taxi Menno. Tijdens zijn taxiritten in Hoorn en omstreken maakt hij heel wat mee. We stelden een paar vragen aan Menno en leerden hem zo beter kennen. Voor een rit met Taxi Menno kun je bellen naar 06-16666106.

Hoe lang rij je al op de taxi in Hoorn?

“Al twaalf jaar werk ik als taxichauffeur in Hoorn. Met veel plezier breng ik mensen naar hun bestemming. Of het nu om mensen gaat die naar een avond uit weer comfortabel naar huis gebracht kunnen worden of zakenmensen die naar een congres gaan. Voor elke opdracht ben ik beschikbaar.”

Kun je iets vertellen over je auto?

“Mijn auto heb ik zorgvuldig uitgekozen. Ik vind het belangrijk dat mensen comfortabel kunnen zitten en voldoende ruimte hebben. Omdat ik heel wat kilometers maak moet de auto gewoon prettig rijden. Mijn keuze viel op het merk BMW. Het is een verlengde 7-serie (740 Ld) geworden. Een zeer comfortabele en luxe auto. Deze auto heeft de grootse beenruimte en is van alle gemakken voorzien. Ondanks dat betalen mensen bij mij gewoon het reguliere tarief.”

Wat betekent service voor jou?

“Alles. Goede service staat bij mij en mijn bedrijsvoering hoog in het vaandel. Het is waarom mensen terugkomen. Ik heb geregeld vaste klanten die graag gebruik maken van mijn taxi service. Bij mij in de auto zit je lekker ruim en warm dankzij de leren bekleding en stoelverwarming. In de zomer staat de airco aan. Er liggen standaard flesjes water in mijn auto klaar.”

Taxi Menno, mogen we je wakker bellen?

“Haha.. nou meestal ben ik al wakker hoor. Ik werk vaak in de avonduren en nachten, maar ook overdag voor bijvoorbeeld zakelijk vervoer. Mocht ik niet beschikbaar zijn, verzorgt een collega de taxirit.”

Hoeveel kilometers maak je in de week?

“De kilometers tikken aardig aan, ik rij ongeveer 1400 kilometer per week. Reken maar uit hoeveel dat er per jaar zijn, dan ga je al gauw richting de 70.000!”

Welke rit zal je altijd bij blijven?

“Ik maak zo ontzettend veel dingen mee. Leuke ritten met gezellige klanten, maar ook spannende ritten van bijvoorbeeld verloskundigen die naar een spoedbevalling moeten. Over de meest gekke ritten kan ik helaas niks loslaten, haha.. Ik ben een keer ingehuurd om twee dames van Hoorn naar Amsterdam te brengen. Ze gingen in Amsterdam trouwen. Op een zondagavond heb ik ook een keer een gestrand gezin opgehaald vanuit Brussel-Zuid en ze weer naar Hoorn gebracht. Je maakt de leukste dingen mee, dat maakt het werk zo afwisselend.”

Wanneer ik u naar uw bestemming breng hoeft u even niets. Het is dan fijn om van luxe te genieten, zodat u even kunt ontspannen onderweg. Mijn BMW 7 serie heeft fijne stoelen met leren bekleding, stoelverwarming en airco voor als het warmer is. Zo komt u stijlvol aan op uw bestemming”.

Wanneer een taxi nodig heeft in Hoorn en omstreken, kunt u bellen naar Menno Jilink op 06-16666106. Het is ook mogelijk om online, tot 24 uur van te voren, uw luxe taxi reserveren. De taxi is ook te vinden op de bekende taxistandplaatsen in Hoorn, zoals het station.

Persoonlijke service & aandacht

Persoonlijke service & aandacht

Stipt op tijd.<br />
Altijd

Stipt op tijd.
Altijd

Luxe vervoer zonder taxi aanduiding

Luxe vervoer zonder taxi aanduiding

Niet duurder dan een reguliere taxi

Niet duurder dan een reguliere taxi