Taxi Hoorn

Uw taxi in Hoorn

Hoorn is de hoofdstad van West-Friesland en geliefd vanwege de ligging aan het Markermeer, rijke geschiedenis en de pittoreske straatjes met leuke boetiekjes, gezellige restaurants en kroegjes.

Wanneer u op bezoek bent in Hoorn en u een taxi nodig heeft om weer naar huis (of hotel) te gaan, kunt u bellen naar Menno Jilink op 06-16666106. Het is ook mogelijk om online, tot 24 uur van te voren, uw luxe taxi reserveren. De taxi is ook te vinden op de bekende taxistandplaatsen in Hoorn, zoals het station.

Laat weer naar huis

Wanneer u gegeten heeft in één van de gezellige restaurantjes en daarna nog een borrel heeft gedronken in de kroeg is het fijn om naar huis (of uw hotel) gebracht te worden. Zo hoeft u laat op de avond of in de nacht niet meer over straat. Bel Menno Jillink op 06-16666106 voor uw taxi in Hoorn en omgeving. U kunt ook 24 uur van te voren uw taxi in Hoorn reserveren.

Taxi omgeving Hoorn

Bent u op bezoek in Hoorn en wilt u een uitstapje maken in de omgeving? Taxi Mennink brengt u graag vanuit Hoorn naar bijvoorbeeld het pretpark Sprookjeswonderland of het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Maar ook bezienswaardigheden binnen Hoorn, wanneer u geen lange wandeling wilt maken of niet goed ter been bent.

Wanneer ik u naar uw bestemming breng hoeft u even niets. Het is dan fijn om van luxe te genieten, zodat u even kunt ontspannen onderweg. Mijn BMW 7 serie heeft fijne stoelen met leren bekleding, stoelverwarming en airco voor als het warmer is. Zo komt u stijlvol aan op uw bestemming”.

Persoonlijke service & aandacht

Persoonlijke service & aandacht

Stipt op tijd.<br />
Altijd

Stipt op tijd.
Altijd

Luxe vervoer zonder taxi aanduiding

Luxe vervoer zonder taxi aanduiding

Niet duurder dan een reguliere taxi

Niet duurder dan een reguliere taxi

Tarieven en betaalmogelijkheden

U betaalt ondanks het premium vervoer gewoon het landelijke taxi tarief binnen West-Friesland. De meter geeft het uiteindelijke bedrag aan en start vanaf €3,19. Voor langere afstanden en/of vaste klanten zijn prijsafspraken bespreekbaar. U kunt met uw bankpas (Maestro), Mastercard, Visa en Vpay betalen. Het is uiteraard ook mogelijk om cash af te rekenen.

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen


1Hoe reserveer ik een taxi?
Online kunt u tot 24 uur van te voren reserveren. Heeft u direct een taxi nodig? Dan kunt het beste bellen naar 06-16666106. Reserveren via Whatsapp is ook mogelijk.

2Hoeveel mensen kunnen er mee reizen?
In de luxe BMW 7 serie is plaats voor 4 passagiers. Het tarief is per taxi, ongeacht het aantal reizigers.

3Is het mogelijk om onderweg meer mensen op te halen?
Uiteraard dat is geen probleem. Ook wanneer u weer naar huis reist zet Taxi Mennink de medereizigers graag thuis af.

4Moet ik mijn taxi delen?
Nee, Menno Mennink is uw eigen privéchauffeur. Indien gewenst kunt u de taxi wel delen met uw eigen vrienden of kennissen.

5Zijn er prijsafspraken mogelijk?
Ja dat is zeker mogelijk. Indien u een lange afstand moet reizen of vaker gebruikt maakt van onze dienstverlening kunnen we afspraken maken over de prijs.