Taxi Zwaag

Uw taxi in Zwaag

Zwaag is een dorp in de Gemeente Hoorn en gesticht rond de 13e eeuw. Van oorsprong was Zwaag een lintdorp met enkele zijpaden. Dat zien we hier en daar nog terug aan de karakteristieke lintbebouwing van de Dorpsstraat. Als je meer over de geschiedenis of dorpswandelingen wilt weten, kijk dan eens op historischzwaag.nl.

Inmiddels Zwaag een woonplaats voor meer dan 3000 mensen. Taxi Mennink brengt u graag weer thuis. Voor een taxi naar Zwaag kunt u bellen naar Menno Jilink op 06-16666106 of online uw taxi reserveren. Naast particulier vervoer, is  zakelijk vervoer uiteraard ook mogelijk.

Laat weer naar huis

Wanneer u uit bent geweest in één van de gezellige restaurants of kroegen in Westfriesland, is het fijn om naar huis gebracht te worden. Zo hoeft u laat op de avond of in de nacht niet meer over straat. Bel Menno Jillink op 06-16666106 voor uw taxi in Zwaag en omgeving. U kunt ook 24 uur van te voren uw taxi in Zwaag reserveren.

Taxi tijdens Zwaagse Carnaval

Zwaag staat misschien nog wel het meest bekend om de carnaval. Het is een van de grootste dag evenementen van de kop van Noord-Holland en zonder meer de mooiste carnavalsoptocht boven de rivieren. Na het bewonderen van de praalwagens en een bezoek aan de Leuttempel (kroeg), brengt Taxi Mennink u graag weer naar huis.

Wanneer ik u naar uw bestemming breng hoeft u even niets. Het is dan fijn om van luxe te genieten, zodat u even kunt ontspannen onderweg. Mijn BMW 7 serie heeft fijne stoelen met leren bekleding, stoelverwarming en airco voor als het warmer is. Zo komt u stijlvol aan op uw bestemming”.

Persoonlijke service & aandacht

Persoonlijke service & aandacht

Stipt op tijd.<br />
Altijd

Stipt op tijd.
Altijd

Luxe vervoer zonder taxi aanduiding

Luxe vervoer zonder taxi aanduiding

Niet duurder dan een reguliere taxi

Niet duurder dan een reguliere taxi

Tarieven en betaalmogelijkheden

U betaalt ondanks het premium vervoer gewoon het landelijke taxi tarief binnen West-Friesland. De meter geeft het uiteindelijke bedrag aan en start vanaf €3,19. Voor langere afstanden en/of vaste klanten zijn prijsafspraken bespreekbaar. U kunt met uw bankpas (Maestro), Mastercard, Visa en Vpay betalen. Het is uiteraard ook mogelijk om cash af te rekenen.

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen


1Hoe reserveer ik een taxi?
Online kunt u tot 24 uur van te voren reserveren. Heeft u direct een taxi nodig? Dan kunt het beste bellen naar 06-16666106. Reserveren via Whatsapp is ook mogelijk.

2Hoeveel mensen kunnen er mee reizen?
In de luxe BMW 7 serie is plaats voor 4 passagiers. Het tarief is per taxi, ongeacht het aantal reizigers.

3Is het mogelijk om onderweg meer mensen op te halen?
Uiteraard dat is geen probleem. Ook wanneer u weer naar huis reist zet Taxi Mennink de medereizigers graag thuis af.

4Moet ik mijn taxi delen?
Nee, Menno Mennink is uw eigen privéchauffeur. Indien gewenst kunt u de taxi wel delen met uw eigen vrienden of kennissen.

5Zijn er prijsafspraken mogelijk?
Ja dat is zeker mogelijk. Indien u een lange afstand moet reizen of vaker gebruikt maakt van onze dienstverlening kunnen we afspraken maken over de prijs.